Naočare za sunce online shop

Naočare za sunce online shop

Prodavnica Helios, luksuznih originalnih naočara za sunce, se nalazi u tržnom centru City Passage u strogom centru Beograda.

Posle dugogodišnjeg bavljenja ovim poslom u inostranstvu stručni tim ljudi je otvorio Helios shop za prodaju originalnih brendiranih naočara za sunce. U ponudi imamo veliki izbor izuzetno luksuznih i glamuroznih brendova ( Balenciaga, Bottega Veneta, Iron Paris, Chloe, Vuarnet, Serengeti, Swarovski, S.T. Dupont, Roberto Cavalli, Emilio Pucci, Jimmy Choo... ).

Naočare za sunce u prodavnici Helios su 100% original, a nabavljene su od zvaničnih renomiranih i licenciranih kompanija iz Zapadne Evrope koji su zvanični distributeri i proizvodjači odredjenih brendova. Naš cilj je da učinimo luksuz dostupnim kupcima u celoj zemlji, zato što je rok isporuke 24h na teritoriji čitave Srbije. Prodavnica sunčanih naočara Helios koncipirana je kao online shop, tako da su cene naših artikala izuzetno atraktivne, niske i primamljive. Potrudili smo se da na našem sajtu što više opišemo i dočaramo kupcima naše proizvode, a na sva dodatna pitanja odgovoriće naše stručno i ljubazno osoblje.

Uživajte u pretrazi našeg sajta i želimo Vam ugodnu kupovinu 

Online shop Helios